Ai nevoie de o ofertă de preț?
Suntem prezenți online 24/7 și la telefon 0744 300 238, de luni – vineri, intrele orele 09.00 – 17.00. Ne găsiți la sediul nostru din Str. 9 Mai, nr. 80, Bacau.

În primul rând celulele fotovoltaice absorb radiațiile solare. Acțiunea razelor de soare face ca electronii să treacă din stare latentă în stare de mișcare. Mișcarea electronilor produce un flux de curent electric care este captat de elementele semiconductoare din panoul solar. Apoi legăturile semiconductoare transportă fluxul de curent electric direct la un invertor. Invertorul transformă curentul continuu în curent alternativ care apoi poate fi folosit de aparatele electrice.
Panourile solare sunt confecționate din straturi de material semi-conductor, care în majoritatea cazurilor este siliciul. Deasupra acestor straturi de material se creează un câmp electric, atunci când lumina soarelui strălucește pe panou, care este apoi transferat la aparatele din casa ta, care au nevoie de energie. Surplusul de energie poate fi transferat înapoi în rețeaua națională și vândută apoi furnizorilor de energie.
În funcţie de procesele lor de producţie, se disting următoarele tipuri de panouri solare:
NU! Panourile solare sunt extrem de ușor de întreținut și au nevoie de foarte puțină mentenanță. De cele mai multe ori, tot ce au nevoie este să fie udate cu un furtun pentru a îndepărta murdăria și frunzele.
Sună-ne sau contactează-ne pe email și vom reveni în cel mai scurt timp cu soluții reale.
Vom analiza datele și informațiile primite și vă vom propune un kit fotovoltaic care să acopere necesarul de energie electrică.
Ultima etapă este instalarea sistemului, verificarea și certificarea acestuia.