Service și mentenanță

Operare, întreținere și service parcuri solare

Înainte de faza de punere în funcțiune, panourile solare sunt supuse unei inspecții finale de instalare, pentru a se asigura că centrala PV a fost instalată și a fost instalată în conformitate cu toate cerințele.

Parcurile solare sunt sisteme fiabile solid-statice – necesită întreținere minimă, în comparație cu mașinile rotative de exemplu. Un aspect important va fi monitorizarea continuă a performanței panourilor și toate subsistemele sale primare, care trebuie monitorizate, în mod normal, de la distanță.

Oferim elementele esențiale pentru punerea în aplicare a unei operațiuni totale și programul de întreținere. Sistemul de management de întreținere organizează întreținere preventivă și corectivă, misiuni de activitate, generarea de rapoarte, bugetare, stocuri și managementul documentelor.

Software-ul este personalizabil nevoilor unice ale clientului și îi permite acestuia să aibă acces pentru a revizui statutul de activități în desfășurare și lucrările de întreținere pe fiecare site. SEC conduce operațiunea, platforma de întreținere mai eficient, precum și gestionează mai eficient timpul tehnicianului și reduce costurile totale de O & M. Software-ul permite inginerilor să ia decizii bazate pe valori acceptate de evaluare continuă a datelor în timp real, istorice și de vreme, generate direct de site prin sistemul de monitorizare de proprietate, care ajută la monitorizarea practică pe site.

Interfață extrem de funcțională, bazată pe web, a software-ului O & M, în plus față de imaginile termice în infraroșu și solar. Garantare producția de energie, permite ESA să se concentreze pe producția de energie maximă, cele mai mari venituri din investiții și valoarea activelor pe termen lung. Datorită diligenței și atenției la detalii în fiecare aspect sistemul transmite toate informațiile printr-un server central, care poate fi accesat prin orice format de internet. Clientul obține date importante de analiză și diagnosticare.

Operațiunile globale ale site-ului sunt exploatate în mod automat, cu toate acestea, lucrările de întreținere preventivă trebuie să fie efectuate pentru a asigura un sistem care generează o putere maximă de energie.

Mentenanța
Mentenanța corectivă pune accentul pe întreținere și răspunde la alerte de intrare pentru a evalua, dacă este necesar, restaurarea site-ului la starea optimă de lucru, pentru maximizarea profitului financiar și de energie.

Alertele primite, semnalizările de daună sau problemele de sistem sunt documentate în comenzi de lucru, astfel încât tehnicienii site-ului pot corecta imediat problema. Alertele sunt declanșate automat de către programul de monitorizare sistem de alarme de software și pot fi de asemenea generate manual de către utilizator. Un raport de eveniment este generat de client după încheierea fiecărui ordin de lucru, ceea ce indică problema originală și statutul actualizat.

Monitorizare prin Power One – Soluția „Aurora Vision Prim”

Aurora Vision este următoarea generație de soft de monitorizare și gestionare a parcurilor fotovoltaice.

Aceasta este o soluție pe bază de „cloud”, disponibil printr-o interfață de utilizator browser web pentru datele dvs, care oferă acces extrem de interactiv.

Este o soluție care vă oferă în timp real măsurătorile cheie și performanța în managementul de parcuri solare și vă ajută în optimizarea deciziilor care trebuie luate în legătură cu obiectivele de afaceri.

Aurora Vision are un tablou de bord care permite managementul parcului solar prin intermediul rapoartelor și a avertismentelor, care permit analiza și diagnosticarea problemelor și a evenimentelor de management.